Коротко скажу, що з самого початку не сумнівався в перемозі збірної Англії. І очікував коли пінакл дасть лінію, щоб відразу взяти (-1.5) на господарів. 
Дуже багато мінусів у збірній України. Напевно наша команда єдина в історії, де тренер додатково тренує ще дві команди (молодіжну збірну та футбольний клуб Олександрію). По ігровим моментам мене турбують три позиції в складі. Правий захисник. Хто може зіграти? Караваєв - два матчі навесні та й обидва програні в яких не вразив. Хто ще? З номінальних правих захисників лише Денис Мірошниченко з Олександрії, який отримав дебютний виклик в збірну через те, що Конопля вирішив залікувати стару травму. Отже, поява дебютанта в такому матчі не вище 10%. Караваєв - на мій погляд буде слабке місце в складі. Ще одне уязвиме місце - напарник Матвієнка по центру захисту. Тут теж куди не глянь - буде запара. Дебютанти Сарапій та Сваток, які грають на відбій під пресингом, а від Англії він точно буде, або Попов, який краще з усіх грає на другому поверсі, однак має великі проблеми у грі внизу та з нервами та імпульсивністю. А я впевнений, що Саутгейт точно розбере ці нюанси і буде давити на правий центр захисту з цими проблемами. Ще одне слабке місце - центрфорвард. Довбик, а особливо Яремчук зараз перебувають не в найкращій формі і їм обом бракує впевненості. Хоча, відверто кажучи, не думаю, що Англія дасть багато шансів біля своїх воріт. Я напевно поставив би Мудрика в напад, де за рахунок своєї швидкості, в нього буде більше шансів ніж у Довбика.  
  По Англії багато писати не треба - вони впевнено виглядають у ці хвилини, виграючі на виїзді Італію (1:2) - пишу аналіз матчу на 76-ій хвилині. Впевнений саме ці команди будуть розігрувати перше місце в цій групі.  
Англійці, на своєму полі просто змушені впевнено обігрувати Україну з цими проблемами, що я описав вище. 
Коефіціент прогнеться до (-2), раджу впевнено ставити (-1.75) до 1.80. 

P.S: приймаю заявки на індивідуальну співпрацю до 1 квітня.