В мене було два варіанти на цей матч - ТБ 2.75 за 1.96 та П1 за 1.95. Напевно два й зайде, однак 4 голи може й не бути, тому обмежусь основною ставкою на фору (-0.75) Шахтаря.  
  Шахтар буде грати у свій улюблений футбол, коли потрібно контратакувати. Оскільки їх влаштовує нічия, то Дніпро-1 мусить атакувати. В захисті в цієї команди і так завжди проблеми, а тут ще й не буде грати основний центральний захисник - Сваток, що додасть ще більше хаосу у й так слабку ланку. Відповідно Шахтарю з їхнім молодняком: Судаковим, Криськівим, Бондаренко, Сіканом та більш досвідченим Зубковим буде легше створювати моменти та користуватись вільними зонами, які обов"язково будуть.  
Навесні особисто мене Дніпро-1 не вражає - більшість перемог були здобуті на останніх хвилинах та з багатьма лівими пенальті. Отже, хоча я й ні за кого не вболіваю із цих команд, проте Шахтар заслужено буде оформляти чемпіонство в цьому матчі. Єдине, що непокоїть це щоб не грали на нічию, але якщо заб"ють першими, то цілком вірогідно, що матч пройде так само як із Зорею.