Напевно моя остання ставка з описом в цьому чемпіонаті. З наступного, для підписників Експарі буду старатись давати ставки в день матчу з більшими лімітами, оскільки не бачу вигоди інвесторам на таких слабих лініях, коли я сам прогинаю коефіцієнти. Тут, до речі, я брав (-1) за 1.62 на 4%.

 

З власного футбольного досвіду можу сказати, що в таких матчах останнього туру, в подібній ситуації як зараз Колос та ФК Львів - 80% матчів виграють господарі та виграють впевнено. ФК Львів вже можна сказати закритий клуб і я впевнений, що на виїзд основні гравці будуть їхати "по бажанню". Були розмови, щоб зекономити кошти - хотіли взагалі їхати в день матчу. А це більше 500 км в автобусі відразу на стадіон. Як грати після такої поїздочки? Тому, переконаний, що будуть грати молодим складом, в якого буде бажання, проте бракуватиме досвіду, майстерності та свіжості.

   Ну а Колос вже завинив своєму президенту. Останній місяць команда грає просто жахливо - з 8 матчів 7 поразок. Навіть теоретично ще залишаються шанси на виліт! Тому, ризикувати не можна. У багатьох гравців закінчуються контракти. Отже, треба показати себе у останньому матчі та здобути впевнену перемогу. Вірю, що мотивація та майстерність у гравців зіграють вирішальну роль у цьому матчі та вони впевнено  виграють аутсайдера - 3:0; 4:0.