Бувають такі ставки, де просто бачиш коефіцієнт і математично з ним не погоджуєшся, хоча логічно маєш сумніви.

Справді, матчі Інгульця, як правило, всі проходять в режимі "засушити", "закритись", "не пропустити", "відбитись". Але бачимо до чого такий стиль призвів. Команда на межі вильоту з УПЛ і результат першого матчу змушує розкриватись, оскільки формат стикових матчів враховує голи на виїзді і після першого матчу, перевага у ЛНЗ, який зміг забити у Петрово. 

Так ось, відносно математики, тут як в трейдингу бувають такі моменти, де потрібно заходити. Нижче я відмітив на скріні, де коефіцієнт вже валуйний:

   Як бачите початковий був 1.58 на ТБ 2. Хоча, це й було дуже низько. Справедливий коефіцієнт десь в районі 1.65.-1.68.

Це одна з останніх ставок цього сезону і теоретично при програші може зіпсувати статистику, але після вчорашнього матчу Німеччини та України досі не можу "відійти" як не дав на Пантім Ф1 (-0.25) за 2.62 на 84-ій хвилині. Вірив, що у тому матчі німці мають зрівняти, однак, побоявся ризикнути. Тому не потрібно перестраховуватись. Якщо все робиш правильно, то на дистанції будеш в плюсі. Цей матч один з таких.

В реалі 2%.

Також рекомендую, хто грає в лайві, поставити ТБ 1.5 за 1.80-1.90. Оскільки перший тайм також може бути обережним як і в минулому матчі.