Ось в такому форматі планую давати тут ставки, на експарі, в основному в день матчу, щоб вже ліміти були достатні. Зараз в пінаклі 635 євро здається. Цікаво як тут нараховуються відсотки від інвестора. Наскільки я зрозумів, то 10% йде капперу від основної ставки. А ось скільки він ставить трішки загадка. В липні мої ставки в основному по 150-190 проставляв, а одну програшну на Іспанію U21 влупив на 635 євро. Ось і гадай як тут заробляти?
   Як я писав сто разів раніше - всі ці інвестиції - це просто додаткові бонуси. Моє завдання - розігнати свій банк і самому ставити "як Пантім". Тому з серпня буду старатись не публікувати тут ранню лінію, хоча своїми грошима буду ставити і ранню (окремим банком) і пізню, в основному в день матчу, коли вже ліміти будуть більші.

   По самому матчу для себе визначив, що Колос (0) від 1.70 буде валуйно. Початкова лінія була 1.56, отже спершу не звернув увагу на цей матч. А зараз 1.65 варто ризику. Колос досить добре підсилився на фоні нинішньої УПЛ. Тепер виглядає крутий захист: Цуріков, Лучкевич, Бурда, Бондаренко - ну це справді досить якісні гравці на рівні нинишньої УПЛ. Цуріков в минулому сезоні взагалі 5 голів забив за Олександрію. З нападом і далі буде складно, але досвідчені гравці типу: Богданова, Болбата, Безбородька все таки зможуть створити проблеми таким командам як Оболонь.

   Оболонь - найслабша команда на даний момент. Як по фінансам так і по складу. Звісно, вона буде впиратись і заважати грати, але не впевнений що це врятує їх від вильоту. 

   Впевнений, що Колос не програє, але підстрахуюсь все таки з (0), оскільки це перший матч сезону, тому не виключаю сюрпризи. 2%.