Якось дуже вірю в цю ставку. В реалі поставив навіть 4%. Відразу як побачив коефіцієнти, то не погодився з ними. Не дивлячись на те, що влітку Олександрія змінила багатьох гравців і відмовилась від багатьох минулорічних лідерів (Рибалка, Цуріков, Мірошниченко), команда почала грати більше з акцентом на результат. Напевно Руслана Петровича задовбали ті нічиї і вирішив грати більш прагматично. Вже немає того "ротаньстайлу", а є більш звичний для УПЛ - "біттса-бароцца". І як показали стартові матчі - це дає свої плоди - дві перемоги з однаковим рахунком - 1:0 (Кривбас та Металіст1925). 

   Шахтар на старті не вражає. Якщо в першому турі вони також виграли Металіст 1925 мінімально - 2:1, хоча мали вигравати більше, маючи купу моментів, то в другому матчі вони ледве взяли очки в Рівному. Так, ледве врятували нічию, тому що тайм грали вдесятьох і у рівнян було більше моментів, щоб перемогти. Поки що не ясно що планують гірники, але команда теж перебудовується. В завтрашньому матчі не допоможуть: Степаненко, Ракицький, Корнієнко, Судаков (під питанням), Бондаренко (зараз ключовий гравець). Без цих гравців буде складно. Також Трубіна продали, а Різник поки що виглядає не впевнено.

   В минулому чемпіонаті Ротаню вдавалось налаштовувати своїх підопічних на ігри проти лідерів і як правило, вони кожному з них давали бій. Та й по статистиці особистих зустрічей Шахтарю завжди даються складно ігри проти Олександрії. 

Практично всюди заходить фора (+1.5). Надіюсь і цього разу вона зіграє.